![]() |
Sigara Bırakmak İsteyeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sigara Bırakmak İsteyelerben nasıl bıraktığımı anlatayımda belkı bır faydası olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sigara Bırakmak İsteyelerben bu sigarayı bırakmak için tvdeki rekllamrda kesin cözüm falan filan laflar dur dedim vereyim sipariş hap neyse geldi kullandım goya hiç sigara içme isteği olmuycakdı nerdeee alakası yok neyse iradeyle zor bela bıraktım bıraktım ama gelde bana sorun sonra yine başaldım şimdi dünden beri içmyorum damar rahatsızlığı hasatalığım var bende u okumayyapacağım fayadasını göreceğime şimdideen inanyorum ALLAH razı olsun arkadaşım senden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sigara Bırakmak İsteyeler???•?CiN CeNNE?•???;556499]Bak kardeşim altın gibi yüreyin varki paylaşdın bunu bizimle bende çekiyorum istemiyorum bende Allaha hep dua ederim amma Hiiç aytel kürsi okumadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sigara Bırakmak İsteyelers ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|