Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, arab, burj, dünyanın, oteli, resimli, yıldızlı

Burj Al Arab / Dünyanın 7 Yıldızlı Oteli Burj Al Arab / Burj Al Arab Resimli Anlatım

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burj Al Arab / Dünyanın 7 Yıldızlı Oteli Burj Al Arab / Burj Al Arab Resimli Anlatım

Dunyanin en iyi otellerinden Burj Al Arab hakkinda biraz bilgi vede foto veriym dedimOzellikle odalarin icinin bile fotolari var321 metre yükseklikle dünyanın en yüksek otelidir Basra körfezinden 280 metre uzaklıktaki yapay bir ada üzerinde yükselmektedir ve ana karaya eğik bir köGoogle Page Rankingüyle bağlanmaktadır

Otelin yapımı 1994'de başlanmış, 1 Aralık 1999'da hizmete açılmıştır Burj el Arab bir çeşit arap gemisine benzetilmektedir

Otelde sadece 202 dubleks süit vardır En küçük süit 169 m2 dir En büyüğü 780 m2 dir Ucuz süit fiyatları gecelik 1,000$ ile 6,000$ arasındayken daha pahalıları 15,000$'a çıkabilmektedir

SUNUM : DURU

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com