|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
maputa, mozambik, neresimaputa, tanıtım, tanıtımıresimli |
![]() |
Maputa neresi-Maputa Mozambik tanıtımı-resimli tanıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maputa neresi-Maputa Mozambik tanıtımı-resimli tanıtımMaputo-Mozambik Maputo'dan herkese merhabalar 2 haftadır Mozambik'in yani "República de Moçambique"in başkenti Maputo'da ikamet etmekteyim ![]() ![]() ![]() Mozambik, 35 sene kadar önce Portekiz sömürgeliğinden çıkıp bağımsızlığını ilan etmiş bir ülke ![]() ![]() ![]() Okaynusa kıyısı bulunan Maputo'da okyanus iklimi hüküm sürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün sizlerle buralarda dolaşırken çektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum ![]() Aşağıdaki resim evimin balkonundan bir manzara: ![]() Gördüğünüz gibi yemyeşil bir manzaram var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Maputa neresi-Maputa Mozambik tanıtımı-resimli tanıtım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maputa neresi-Maputa Mozambik tanıtımı-resimli tanıtımAşağıdaki fotoğraftaki yol, yürüme mesafesindeki yerlere gittiğimde genellikle kullandığım yol ![]() ![]() ![]() Buraya gelirken etrafımdaki manzaranın genellikle keşmekeşten ibaret olacağını düşünmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() Evimin hemen yakınında mandaldan elbise askısına, bebek bezinden şampuana, konserve yiyecekten dondurulmuş gıdaya herşeyi bulabileceğiniz minik bir market var ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz yaz tam gelmediği için meyve çeşitliliği az ama tüm meyveler çıktığında sizlere hiç bilmediğiniz tropikal meyvelerin tanıtımını da yapmayı planlıyorum Ve burası da vakit geçirmeyi sevdiğim, yine evimin yakınında bulunan "Cafe Acacia" : ![]() Burada dışardan yemek yemek gayet ucuz ![]() ![]() Ve karşınızda buraların el emeği göz nuru olan, tahtadan oyma objeleri satan sokak sergilerinden bir tanesi: ![]() Ve bu da o sergiden bayılarak aldığım balıklı çanağım: ![]() |
![]() |
![]() |
|