Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, dereotlu, roka, soslu

Dereotlu Roka Soslu Alabalık

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dereotlu Roka Soslu Alabalık




Dereotlu Roka Soslu Alabalık
Malzemeleri: – 3 Adet alabalık
- 1 Kase ufalanmış ekmek içi
- 3 diş sarımsak
- 2 Bağ roka
- 1 tutam dereotu
- 1 Adet limon
- 2 Adet kuru soğan
- 1 Fincan Kaşar peyniri
- Pul, tuz ve yeteri miktarsa zeytinyağı
Yapılışı: Balıkları soğan, roka kökü, karabiber, limon suyu, tuz ve su ile haşlıyoruz Derisini ve kemiklerini ayıklıyoruz Servis edeceğimiz tabağa alıyoruz
Sos için: Rokayı, dere otunu ince doğruyoruz Karıştırma kabına alıp ufalanmış ekmek içi, rende kaşar peyniri, limon suyu, doğranmış sarımsak, tuz pul biber, zeytinyağı ve balığın haşlanmış suyundan bir miktar koyup karıştırıyoruz Servis tabağındaki balıkların üzerine döküp servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.