Çin Usulü Sebze Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çin Usulü Sebze ÇorbasıÇin Usulü Sebze Çorbası Çin Usulü Sebze Çorbası Tarifi - Sebze Çorbası Yapılışı - Sebze Çorbası Nasıl Yapılır - Sebze Çorbası Malzemeleri Malzemesi: 250 gr yağsız koyun eti4 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 çorba kaşığı un tuz karabiber 2 adet havuç 50 gr ıspanak50 gr mantar1,5 litre et suyu Hazırlanışı: Koyun etini küçük parçalar halinde kesin Bir tavaya zeytinyağını koyup kızdırın ve et parçalarını bu yağa atarak karıştırmak suretiyle kavurun Diğer tarafta sebzeleri küçük parçalar halinde kesin Et suyunu kaynatın ve sebzeleri içine atarak pişirin Eti, tuzu ve karabiberi ilave edin 25 dakika birlikte kaynatın
|
|
|
|