![]() |
arap pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() arap pilavıMalzemeler 1/2 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı 2 adet çekirdeksiz patlıcan 3 su bardağı baldo pirinç 4 bardağı sıcak su et suyu 1/2 su bardağı sıvıyağ Arap Pilavı yapılışı 1 Eti tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Patlıcanları halka halka doğrayın ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenin ağzını temiz bir bezle kapatın ve 20 dakika dinlendirin ![]() 7 Düz bir servis tabağına tencereyi ters çevirerek pilavın şeklini bozmadan boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|