![]() |
Sarma Lazanya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarma LazanyaSarma Lazanya Sarma Lazanya Tarifi - Sarma Lazanya Yapılışı - Sarma Lazanya Nasıl Yapılır - Sarma Lazanya Malzemeleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Piliç Bonfile Göğüs (haşlanmış) 3 diş sarmısak (dövülmüş) 1 adet küçük boy soğan (ince kıyılmış) 150 ml beyaz üzüm suyu 3 sap taze fesleğen (ince kıyılmış) 2 çorba kaşığı taze kekik (yapraklanmış) 40 gr taze ekmek içi (ufalanmış) 12 adet lazanya 2 çorba kaşığı tereyağı 2,5 çorba kaşığı un 300 ml süt 4 adet kurutulmuş domates (ince kıyılmış) 3 çorba kaşığı eski kaşar peyniri (rendelenmiş) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Sarmısak, soğan ve üzüm suyunun yarısını karıştırın ![]() ![]() ![]() Keskin bir bıçakla etleri çok ince kıyıp, soğanlara ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lazanyaları bol kaynar suda arzu ettiğiniz kıvamda haşlayın ![]() ![]() Bir adet lazanyayı düz bir zemine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Kuru domates, kalan fesleğen ve karabiberi ekleyip, karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan kekiği serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|