![]() |
Alt Üst Böreği 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alt Üst Böreği 2Alt Üst Böreği 2 Alt Üst Böreği Tarifi - Alt Üst Böreği Yapılışı - Alt Üst Böreği Nasıl Yapılır - Alt Üst Böreği Malzemeleri 500 gr ![]() 1 büyük çay bardağı süt 5 kaşık margarin 2 yumurta İstediğiniz börek içi malzemesi (Peynirli veya kıymalı) Yağlanmış bir tepsiye bir yufkayı kenarlarından taşacak şekilde yayınız ![]() ![]() ![]() Tepsideki yufkanın üzerine bir fırça ile ıslatacak kadar ılık su sürünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bu böreği su böreğindeki gibi bir kat iç, bir kat harç olarak da yapabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|