![]() |
Patlıcanlı Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcanlı TartPatlıcanlı Tart Patlıcanlı Tart Tarifi - Patlıcanlı Tart Nasıl Yapılır - Patlıcanlı Tartın Yapılışı Malzemeler: Hamuru için: 250 gram oda sıcaklığında margarin 1 adet yumurta 3 adet haşlanmış patates 1 paket sade kek un Yarım demet dereotu Tuz Üzeri İçin: 1,5 kg közlenmiş patlıcan 2 adet yumurta 1 tatlı kaşığı un 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Tuz Pulbiber Üzeri için: Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı: Patlıcanları közleyip suyunun süzülmesi için süzgece alın ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurduğunuz hamuru kare veya dikdörtgen tepsiye iki parmak yüksekliğinde yerleştirin ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40-45 dakika pişirin dilimleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|