Muhallebili Bisküvi Pastası |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhallebili Bisküvi Pastası2 paket kakaolu petibör bisküvi Muhallebisi için: 1,5 lt süt 1,5 su bardağı un 3 yemek kaşığı margarin 2 su bardağı toz şeker 2 paket vanilya Üzeri için: 1 paket çikolatalı sos Yapılışı: 1- Unu tencereye alın, sütü yavaş yavaş ekleyerek çırpın Şeker ve vanilyayı ekleyerek koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin 2- Koyulaşınca margarini ekleyin ve 1 dakika daha karıştırıp ocaktan alın 3- Borcama bisküvileri 1 kat dizin Üzerine hazırladığınız muhallebinin yarısını yayın ve 2 kat bisküviyi dizin 4- Aynı işlemi tekrarlayın 3 ve son kat bisküviyi dizdikten sonra dinlenmeye bırakın 5- Üzeri için kullanacağınız çikolatalı sosu paketin arkasındaki tarife göre hazırlayın ve bisküvi pastasının üzerine yayın 6- Tatlının üzerini streç film ile kapatarak buzdolabında 2-3 saat dinlendirin Dilimleyerek servis yapın |
|