![]() |
Yalancı Tavuk Göğüsü Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalancı Tavuk Göğüsü TatlısıMalzemeler:1 Litre süt 4 kahve fincanı un Yarım paket margarin 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı toz şeker üzeri içinde hindistan cevizi veya tarçın 1 yemek kaşığı nişasta Yapılışı: 1- Geniş bir tencerede margarini eritin ![]() ![]() 2- 1 litre sütü azar azar ve unu karıştırarak tencereye ilave edin ![]() ![]() 3- Tatlı koyulaşmaya başlayınca vanilyayı ilave edin ve mikserle çırpmaya başlayın ![]() 4- Tatlıyı ocaktan aldıktan sonra 5 dakika daha çırpın ve borcama dökün ![]() 5- Tatlı soğuyunca tarçın yada hindistan cevizi ile süsleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|