![]() |
> Püreli Dalyan Köfte (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Püreli Dalyan Köfte (5 Kişilik)MALZEMELER 750 gr Orta Yağlı Kıyma 3 Adet Yumurta 2 Çay Kaşığı Karabiber 2 Çay Kaşığı Köfte Baharı 1/2 Çay Bardağı Hardal 2 Adet Havuç 2 Adet Patates 1 Demet Maydanoz 2 Dilim Bayat Ekmek İçi 1 Adet Soğan 1 Çay Bardağı Konserve Bezelye Tuz Çok Az Sıvı Yağ Alüminyum Folyo HAZIRLANIŞI Bir kabın içine kıymayı, ince ince doğranmış maydanozu, rendelenmiş soğanı, ekmek içini, yumurtaları, tuzu, karabiberi ve köfte baharını koyalım ![]() ![]() Kare şeklindeki bir fırın tepsisinin içine alüminyum folyoyu yayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hardalın üzerine de patates püresini yayalım ![]() ![]() Alüminyum folyoyu kenarlarından tutarak yuvarlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|