Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, arnavut, ciğeri

> Arnavut Ciğeri

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Arnavut Ciğeri



MALZEMELER
1 Koyun Karaciğeri
½ Bardak Un
1 Bardak Sıvı Yağ
15 Çorba Kaşığı Kırmızı Biber
2 Soğan
1 Demet Maydanoz
Tuz


HAZIRLANIŞI
Ciğerin zarını soyun Yarım parmak eninde dilimlere doğrayın Yıkayıp, sularını süzün Ciğerlerin suyu iyice süzülüp, kuruyunca una bulayın Kızgın sıvı yağa ikişer üçer atın Bir dakika kadar pişirip tavadan alın Çıkarıp üzerine tuz serpin
Tavadaki yağın üçte birine kırmızı biberi serpin Kızdırıp, ciğerlerin üzerine gezdirin Soğanları soyup, piyazlık doğrayın Tuz, serpip, elinizle mıncıklayarak, tuzu soğana yedirin İçine ince kıyılmış maydanozu karıştırın Ciğerin yanında servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.