Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, balığı, ezmesi, ton

> Ton Balığı Ezmesi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Ton Balığı Ezmesi



MALZEMELER
3 adet yumurta
100 gr tereyağı
100 ton balığı konservesi
1 kahve fincanı maydanoz, ince kıyılmış
2 adet ançuez, zeytinyağına yetırılmış
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Ton balığının suyunu süzün Ançuez ve ton balığını ufak parçalara bölüp, blender yardımıyla macun kıvamına getirin Yumurtaları katı olarak haşlandıktan sonra sarılarını çıkarıp, iyice ezin Tereyağını minik parçalara bölüp, tahta bir kaşık yardımı ile krema durumuna getirin Buna balık ezmesini katın ve balığın süzülmüş suyu ile hafifçe sulandırın Daha sonra bu kanşıma, maydanoz ve yumurta sarısı ezmesini katın Tuz ve karabiber serpip, karışıma yedirin ve kanepe ekmeklerinin üzerine sürüp, sevis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.