![]() |
> Erenköy Şöleni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Erenköy ŞöleniMALZEMELER 160 gr Bonfile 1/2 Çay Kaşığı Tuz 1/2 Çay Kaşığı Toz Biber 20 gr Taze Kaşar 1 Çay Kaşığı Un 2 Adet Yumurta 2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı 1 Çay Kaşığı Soya Sosu 1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos 1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos 100 gr Mantar Yarım Limon HAZIRLANIŞI İlk änce dana eskalopu ince dövün ![]() ![]() ![]() ![]() Sos hazırlanışı: Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|