![]() |
> Elma Soslu Piliç Biftek Sarması (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Elma Soslu Piliç Biftek Sarması (6 Kişilik)MALZEMELER 6 adet piliç biftek 150 gram mantar 1 adet orta boy soğan 2-3 adet sivri biber 2-3 adet domates Tuz, karabiber 1/3 çay bardağı sıvı yağ Peynirli sos için: 2 su bardağı süt 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı margarin 2 su bardağı kaşar peyniri rendesi Elmalı sos için: 2 adet ekşi elma 1 adet domates 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı ketçap 1 çay kaşığı su, tuz HAZIRLANIŞI 1- Ön hazırlık olarak mantarları sıvı yağda suyunu bırakıp, çekene dek kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Bifteğin bir kenarına mantarlı içten koyalım ![]() ![]() 3- Kenarlarını kürdanla tutturalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu tepsideki piliç sarmalarının üzerine gezdirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dövülmüş sarımsakları ilave edip, küçük bir tencerede ağır ateşte pişirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|