![]() |
> Mantarlı Sarma Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Mantarlı Sarma BonfileMALZEMELER 6 adet ince dövülmüş bonfile 1 su bardağı kıyılmış mantar 1 baş soğan Çeyrek demet maydanoz 1 tutam dereotu 1 yemek kaşığı margarin Kızartmak için : 1 adet yumurta 2 çay bardağı un 1 su bardağı galeta unu 1 su bardaği sıvı yağ HAZIRLANIŞI Bir yemek kaşığı yağ, kıyılmış mantar ve yemeklik doğranmış soğanı, mantarların suyu çekinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Yayvan bir tencerede yarım çay bardagı su ile suyunu çekene kadar pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|