> Rostolu Kanepe |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Rostolu KanepeMALZEMELER 4 dilim dana eti, haşlanmış 4 dilim francala ekmeği 1 adet biber turşusu 1/2 demet maydanoz 4 adet yumurta 60 gr kapari zeytinyağ tuz HAZIRLANIŞI Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın Et parçalarını birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizin Yumurta sarılarını en üste, ekmeğin ortasına yerleştirdikten sonra, servis yapın |
|