![]() |
> Kabak Halkaları (8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kabak Halkaları (8 Kişilik)MALZEMELER 6 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 750 gr Domates 3 Kabak 1 Kırmızı Dolmalık Biber 1 Demet Fesleğen 1 Demet Maydanoz 1 Çay Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri 1 Çorba Kaşığı Sirke 3 ÇorbaKaşığı Pesto Sosu (hazır ürün) 3 Çorba Kaşığı Zeytin Ezmesi 2 Tatlı Kaşığı Kapari 30 gr Füme Balık 30 gr Dana Jambon HAZIRLANIŞI Kabakları yıkayıp ayıkladıktan sonra 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde doğrayın ![]() Büyük tavada bir miktar sıvıyağ kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Domateslerin kabuklarını soyup çekirdekerini ayıkladıktan sonra küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabak dilimlerinin dörtte birinin üzerini domatesli karışımla donatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|