![]() |
> Elmalı Güllaç (15 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Elmalı Güllaç (15 Kişilik)MALZEMELER 10 Yaprak Güllaç 4 Su Bardağı Süt 2 Su Bardağı Toz Şeker 1 kahve fincanı gül suyu 6 orta boy elma 2 kivi (Dilimlenmiş) HAZIRLANIŞI Güllacı hazırlayın ![]() ![]() Rendelenmiş elmayı tülbente koyun ve iyice sıkın ![]() ![]() Hazırladığınız püreyi güllac yapraklarının arasına yerleştirerek bohça şeklinde kapatın ![]() Kapatılan güllaçları kıvrım tarafı alta gelecek şekilde servis tabağına yanyana dizin ![]() ![]() Tabaktaki güllacı, üzerine sık sık kaşıkla sütü gezdirerek 30 dakika bekletin |
![]() |
![]() |
|