![]() |
> Dondurulmuş elma kabağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Dondurulmuş elma kabağıMALZEMELER 2 su bardağı Amerikan Pirinci ve tavuk sosu ile hazırlanmış pilav 1 adet küçük boy balkabağı 1 çorba kaşığı yumuşak margarin 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tarçın 1 su bardağı şekersiz elma suyu 1/2 su bardağı ince doğranmış kereviz 1/2 su bardağı kavrulmuş fıstık 1/4 su bardağı esmer şeker 1/2 şeker kaşığı soğan tozu 1/2 şeker kaşığı zencefil 4 adet küçük boy kabukları soyulmuş elma HAZIRLANIŞI Balkabağını ortadan ikiye bölüp fırın kabına koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (4 kişilik) Her servis 438 kalori, 7 gr protein, 14 gr yağ, 79 gr karbonhidrat, 5 gr doğal lif, 8 miligram kolesterol ve 536 miligram sodyum içerir ![]() |
![]() |
![]() |
|