![]() |
> Muzlu üçgen pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Muzlu üçgen pastaMALZEMELER 2 PAKET ETİ BURÇAK BİSKÜVİ 2 ADET MUZ YARIM LİTRE SÜT YARIM PAKET SANA 6 ÇORBA KAŞIĞI UN 1 SU BARDAĞI ŞEKER 1 PAKET VANİLYA HAZIRLANIŞI SÜT, SANA , UN, ŞEKER, VANİLYA KOYU KIVAMA GELENE KADAR OCAKTA PİŞİRİLİR VE SOĞUMAYA BIRAKILIR ![]() DİĞER TARAFTAN UZUN BİR TEPSİYE NAYLON POŞET KESİLİP KOYULUR VE BİSKÜVİLER DİZİLİR ![]() KONULUR ![]() NAYLON KAPATILIP BİSKÜVİLER BİRBİRİNE YAPIŞTIRILIR ![]() NAYLON AÇILIR VE KALAN SOS BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE TAMAMEN YAYILIR ![]() BEKLETİLİR ![]() |
![]() |
![]() |
|