![]() |
Izgara Lüfer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Izgara LüferMalzemeler : • 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı (ızgara telini yağlamak için) • 4 orta boy lüfer (temizlenip, yıkandıktan sonra kurulanmış) • 30 gr (4 çorba kaşığı un) • 1/2 çay kaşığı tuz • Beyazbiber • 2 limonun suyu • 125 ml (1/2 su bardağı) zeytinyağı • 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış) Hazırlanışı : Önce ızgarayı yakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları una bulayıp, fazla ununu silkeleyin ![]() ![]() Balıkları sıcak ızgaraya yerleştirin ![]() ![]() ![]() Balıkları önceden ısıtılmış tabaklara alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|