Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balik, fileto, tava

Fileto balik tava

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fileto balik tava



Gereçler750 gr filetolara ayrılmış balık
Tuz-biber
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı süt veya su
1/ 2 bardak galeta unu 1 bardak sıvıyağ
1/ 2 demet maydanoz
1 adet limon

Yapılışı1 Balıkların başlarını ve kemiklerini çıkartıp filetolara ayırın ve derisini çıkartın
2 Yemek zamanına yakın tuzlayıp biberleyin Önce, su veya süt karışımı yumurtaya sonra da galeta ununa bulayın
3 Kızdırılmış yağa atarak pembe renkte kızartın Peçete üzerine çıkartın Servis tabağına yerleştirip üzerlerine birer limon dilimi koyun ve maydanozla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.