![]() |
Kılıç şiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılıç şişMALZEMELER 1 kg kılıç balığı filetosu Yarım çay kaşığı toz karabiber Yarım çorba kaşığı domates salçası Yarım su bardağı zeytinyağı Yarım tatlı kaşığı tuz Yarım rendelenmiş kuru soğan 1 çorba kaşığı limon suyu 1 dilimlenmiş limon 1 diş sarmısak, dövülmüş 15 defne yaprağı, küçük boy 2 ![]() 2 ![]() 2 domates 5 kişilik HAZIRLANIŞI Balık filetosunu yaklaşık üçer santimlik küpler halinde düzgünce doğrayın ![]() ![]() ![]() Balıkları bir kap içine yerleştirin ![]() ![]() :-):-):-):-)l şişlere kişi başına dört parça balık, aralarına da birer defne yaprağı, domates dilimi, çarliston biber ve limon dilimi dizin ![]() ![]() Izgara hazır olduğunda şişleri pişirmeye başlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|