Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, mantarlı, sarma, tavuk

> Mantarlı Tavuk Sarma

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Mantarlı Tavuk Sarma



MALZEMELER
4 ADET KEMİKSİZ TAVUK GÖGSÜ
100 GR KONSERVE MANTAR
100 GR KAŞAR PEYNİRİ
1/2 DEMET MAYDONOZ
3 DİŞ SARMISAK
1 SU BARDAĞI GALETA UNU
TUZ,KARABİBER
SIVI YAĞ

HAZIRLANIŞI
TAVUK GÖGÜSLERİNİ TAM OLARAK İKİYE AYIRMADAN ORTASINDAN ENİNE KESİN TUZ VE KARABİBER SERPİN
MANTARLARI İNCE,KAŞAR PEYNİRİNİ KÜÇÜK KÜP ŞEKLİNDE DOĞRAYIN GALETA UNUNU,MAYDONOZ VE SARMISAĞI ROBOTTA İYİCE ÇEKİNGENİŞ BİR TABAĞA ALIN TAVUKLARIN İÇİNİ MANTAR VE KAŞAR PEYNİRİ İLE DOLDURUN
YAN KENARLARINI HAFİFCE KAPATIP,RULO ŞEKLİNDE SARIN MANTARLI TAVUK SARMALARI GALETA UNLU KARIŞIMA BULAYIN TAVAYA BİRAZ SIVIYAĞ KOYUP KIZDIRINTAVUKLARIN İKİ TARAFI DA ALTIN SARISI RENGİNİ ALINCAYA KADAR KIZARTIN MANTARLI TAVUK SARMAYI YANINDA İSTEDİĞİNİZ BİR GARNİTÜR İLE SERVİS YAPIN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.