Soslu Mantarli Tavuk |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soslu Mantarli TavukSOSLU MANTARLI TAVUK Malzemeler: -2 adet Tavuk Göğsü -2 adet Sivri Biber -1 adet Soğan -1 su bardağı kıyılmış Mantar -3 çorba kaşığı Kaşar Rendesi -1 çorba kaşığı Margarin -1 çorba kaşığı Krema -1 tatlı kaşığı Tuz -Karabiber ve Köri Yapılışı: Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde doğrayın Tavada piyazlık doğranmış soğanları margarinle pembeleşinceye kadar kavurun Tavuk etlerini, doğranmış sivribiberleri ve köriyi ilave edin Kremayı ve kaşar peyniri koyduktan sonra kapakla üzerini kapatıp pişmeye bırakınKaşar peyniri eriyince servis yapın Afiyet olsun |
|