Bahçivan çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahçivan çorbasıMLAZEMELER; 125 gr kuşbaşı et1 soğan 1 çorba k tereyağ1 çorba k salça1 su b et suyutuz 1-2 yaprak lahana 1 pırasa 1 kereviz 1 havuç 1 çorab k erişte1 çorba k bulgurkarabiber HAZIRLANIŞI: Çorba için ilk olarak kuşbaşı doğranmış et tencereye alınır ![]() üzerine yemeklik doğranmış soğanlar ve salça eklenerek sotelenir diğer taraftan kereviz soyularak suda bekletilir![]() havuçlar küp küp doğranarak eklenir lahana da doğranarakilave edilir pırasaların da yeşil kısmı doğranarak ilave edilir![]() kerevizler de doğranarak en son olarak ilave edilir pişmesineyakın erişte ve bulgur eklenerek pişirilir üzerinde doğranmışmaydanozla servis yapılabilir
|
|
|
|