![]() |
Bahçivan çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçivan çorbasıMLAZEMELER; 125 gr ![]() 1 soğan 1 çorba k ![]() 1 çorba k ![]() 1 su b ![]() tuz 1-2 yaprak lahana 1 pırasa 1 kereviz 1 havuç 1 çorab k ![]() 1 çorba k ![]() karabiber HAZIRLANIŞI: Çorba için ilk olarak kuşbaşı doğranmış et tencereye alınır ![]() üzerine yemeklik doğranmış soğanlar ve salça eklenerek sotelenir ![]() ![]() havuçlar küp küp doğranarak eklenir ![]() ilave edilir ![]() ![]() kerevizler de doğranarak en son olarak ilave edilir ![]() yakın erişte ve bulgur eklenerek pişirilir ![]() maydanozla servis yapılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|