Dilli Kanepe |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dilli KanepeMALZEMELER 10 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 20 adet yeşil zeytin 10 dilim füme dil 2 adet kornişon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün Füme dili ekmek dilimlerinin büyüklüklerine uygun olacak şekilde kesin ve her bir dilimin üzerine yerleştirin Zeytinleri keskin bir bıçak yardımıyla halka halka doğrayın ve zeytin halkalarını kanapelerin üzerine dizin Kornişonları ise boylamasına ince ince kesin, zeytin halkaların arasına yerleştirip, servis yapın |
|