![]() |
Fırında hamsi dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında hamsi dolmasıFırında hamsi dolması -------------------------------------------------------------------------------- Fırında hamsi dolması Hamsi yerine sardalye balığı kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: 20 dk Malzemeler: 600 gr hamsi 3-4 dal maydanoz 100 gr çekilmiş ceviz içi 100 gr galeta unu 2 çorba kaşığı zeytinyağı 7 defneyaprağı 1 limonun suyu 1 kahve fincanı su 1 tatlı kaşığı tozşeker Tuz Hazırlanışı: * Hamsileri temizleyip kılçıklarını çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hamsileri ikiye açıp içlerini cevizli karışımla doldurun ve kapatın ![]() ![]() ![]() * Tozşekeri limon suyunda eritip balıkların üzerine gezdirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırında hamsi dolmasının 1 porsiyonu 270 kaloridir |
![]() |
![]() |
|