![]() |
Havuçlu dana eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuçlu dana etiHavuçlu dana eti -------------------------------------------------------------------------------- Havuçlu dana eti KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk PİŞME SÜRESİ: 30 dk Malzemeler: 600 gr dana kuşbaşı 3 havuç 1 soğan 2 çorba kaşığı un 1 defneyaprağı 1 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2-3 dal maydanoz Tuz Hazırlanışı: * Havuçları temizleyip ince uzun çubuklar halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() * Yağı tencereye alıp ısıtın ![]() ![]() * Su, limon suyu ve defneyaprağını ilave edip su kaynayıncaya kadar kapağı kapalı olarak orta ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yemeğin 1 porsiyonu 220 kaloridir ![]() |
![]() |
![]() |
|