![]() |
Et Terbiye Yöntemleri Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Terbiye Yöntemleri TarifiEt Terbiye Yöntemleri Malzemeler : Soğan, Süt, Zeytinyağ, Limon Suyu Hazırlanışı : Özellikle ızgara yapılacak etleri, 24 saat kadar önce, yumuşaması için süt ve zeytinyağına, güzel kokması ve tat alması için soğana yatırmak gerekir ![]() Bu karışım istediğiniz lezzete göre ayarlanabilir ![]() ![]() Soğanlar tercihe göre yuvarlak halkalar halinde doğranabilir ya da rendelenerek, süt-zeytinyağ karışımına katılabilir ![]() Çokça yapılan bir hata, etlere kekik ve diğer baharatın pişme öncesi konmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|