![]() |
Hindili Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindili TartHindili Tart =MALZEMELER= 6 çorba kasigi margarin (90 gr ![]() 1/3 su bardagi un (50 gr ![]() 1 çay kasigi kekik 2 çay kasigi karabiber 2 çay kasigi tuz 1 su bardagi süt (250 ml ![]() 1 su bardagindan biraz fazla tavuk suyu (300 ml ![]() 3 su bardagi sote edilmis, küp dogranmis hindi gögsü (600 gr ![]() 4 su bardagi donmus karisik garnitür (veya 1/2 kilo havuç, tane bezelye ve patates) 1 su bardagindan biraz fazla tane misir Hamur için: 1 su bardagi un (150 (150 gr ![]() 1 çay kasigi tuz 1/2 su bardagi margarin (125 gr ![]() =HAZIRLANIŞI= Hamur malzemelerinden unu, tuzu ve margarini robotun ana haznesine koyun; robotun dügmesini saga çevirerek 15 kere çalistirip durdurun ![]() ![]() ![]() ![]() Dagiliyorsa azar azar su ekleyerek robotu kisa araliklarla birkaç kez daha çalistirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kestiginiz hamur parçasini etrafindan 6 mm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|