![]() |
Mantar soslu dana madalyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar soslu dana madalyonMantar soslu dana madalyon (Malzemeler ) Mutfak Zorluk 2 Süre 60 dk ![]() Kaç Kişilik 2 Yöntem 4 Adet dana madalyon 250 gr mantar 1 Adet küçük soğan 1 Tatlı kaşığı kıyılmuış maydanoz 1 Adet havuç 1 Adet limon 2 Çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber =Hazırlanışı = Havucu tavla zarı iriliğinde doğrayın ![]() Soğanı yemeklik kesin ![]() İkisini de 2 çorba kaşığı tereyağında çevirerek biraz pişirin ![]() İçine dilimlenmiş mantarları ilave edin ![]() Birkaç dakika daha pişirin ![]() Tuz ve karabiber serpin ![]() Etleri tavaya alıp, sebzelerle birlikte kızartın ![]() Üzerine karabiber serpin ve yarım limon suyu sıkın ![]() Kapağını kapatıp, yumuşayana dek pişirin ![]() Limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|