![]() |
Bademli Balık Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Balık KebabıBademli Balık Kebabı =MALZEMELER = 1 Kg Balik 3 çorba kasigi Un 60 gr margarin 1 tatli kasigi Tuz 1/2 tatli kasigi Karabiber 150 gr Sogan 250 gr Domates 50 gr Badem 400 gr Patates 1/2 demet Maydanoz 2-3 bardak Su 1 küçük yaprak Defne =HAZIRLANIŞI= Ön hazirlik olarak baligi temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sogani ayiklayip küçük küpler halinde dograyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesi soyup iri zar biçimi dograyin ![]() ![]() Unla tuzu karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayni tencerede kalan yagi orta ateste eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Baligi ve patatesi tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Baliklarin üzerini örtecek kadar su ilave edin ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapagini sikica örtün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|