Malzemeler: 1 su bardağı aşurelik buğday1/2 su bardağı nohut2 çorba kaşığı sıvıyağ (veya yarısı tereyağı olabilir)1 adet domates1 adet sivribiber1 adet soğan1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı domates salçası1 çay kaşığı kırmızı pulbiberkarabiber, arzuya göre kuru fesleğen, reyhanYeterince suYapılışı:[*]Buğday ve nohutu akşamdan ıslatın[*]Soğan, domates ve biberleri ayrı ayrı yemeklik doğrayın[*]Soğanı yağda kavurun, biberleri ilave edip kavurmaya devam edin[*]Salçayı ilave edip biraz kavurduktan sonra domatesi ekleyin ve parlak bir çıkana kadar kavurun[*]Islattığınız buğday ve nohutu yıkayıp ilave edin[*]Baharatlar ve yeterince sıcak su ilavesiyle buğday ve nohutlar yumuşayıncaya kadar pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.