![]() |
Antep çorbası (6 Kişilik)Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antep çorbası (6 Kişilik)TarifiAntep çorbası KAÇ KİŞİLİK: 6 HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk PİŞME SÜRESİ: 20 dk Malzemeler: 300 gr kemikli tavuk eti 100 gr ince çekilmiş antepfıstığı 8 su bardağı su 50 gr tereyağı Yarım su bardağı mısır unu 1 tutam safran Tuz Süsleme için: 2 çorba kaşığı iri çekilmiş antepfıstığı Hazırlanışı: * Tavuk etini bir tencereye alıp 8 bardak suyla haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() * Tereyağını bir tencerede eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|