Soğuk Balık (2 Kişilik) Tarifi |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soğuk Balık (2 Kişilik) TarifiMALZEMELER 750 gr Beyaz Etli Balık 4 Su Bardağı Su 1 Su Bardağı Beyaz Şarap 2 Çorba Kaşığı Elma Sirkesi 10 Karabiber Tanesi 1 Dilimlenmiş Havuç 1 Dilimlenmiş Soğan 1 Dal Kekik HAZIRLANIŞI Bir tencereye 4 su bardağı suyu ve balık haricindeki tüm malzemeyi ilave edip kaynatın 30 dakika pişirip suyunu süzün ve soğumaya bırakın Balığı temizleyip soğuyan suya ilave edin ve çok kısık ateşte kaynamaya bırakın Su kaynayınca 2-3 dakika pişirip ateşten alın Balığı suyun içinde soğumaya bırakın Domates sosu eşliğinde servis yapın |
|