![]() |
Tavuklu Mantı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Mantı TarifiMALZEMELER Yarım kilo un Yarım su bardağı su Yeteri kadar tuz İçi için : 1 adet tavul gögsü 150 gr mantar Yarım su bardagı iri dövülmüş ceviz 1 çorba kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz Üzeri için: 1 çorba kaşığı tereyağı Yeteri kadar kırmızı biber, yoğurt, 4-5 diş sarımsak Aralara sürmek için : Yarım kase sıvı yağ HAZIRLANIŞI Bir kapta un, tuz ve suyda hamuru yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru ince bir şekilde açarak kareler kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsaklı yoğurdu hazırlayıp üzerine dökerek 3-4 dakika daha fırında tutun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|