![]() |
Fincanda Kek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanda Kek![]() Bu kekten ikinci yapışım çok pratik ve lezzetli kekler oluyor ![]() ![]() Nemli ve çok yumuşak üstelik yağsız kekler elde diyorsunuz ben akşam kardeşim çay içmeye gelince krem şanti çırpıp kekten küçük pastacıklar yaptım çok beğenerek yedi sizlerede tavsiye ederim ![]() ![]() 1 yumurta 1 çaybardağı süt 1,5 çay bardağı şeker 2 çay bardağu un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu kreması için hazır pasta kremasını sütle çırpıp kullandım ![]() şimdiiiiiiii kek malzemeleriri çırprp fincanları yağlayıp paylaştırıyoruz ![]() isterseniz tencereye fincanların az aşağısına gelecek kadar su koyup ağzını kapatabilirsiniz ![]() sonra ocağın üstüne koyun kapağını açıp açıp bakmayın ![]() su kaynamasını anlayınca altını kısıp 20 dk ![]() ![]() Altını kapatıp, 15 dk daha bekleyip ocaktan alabilrisiniz ![]() sonra fincanlardan çıkartıp ikiye ayırıp azcık ıslatıp arasına istediğiniz şekilde malzemeler katıp renklendirebilirsiniz ![]() ![]() ben krem şantili yaptım ![]() Malzeme bizden, renklendirmek sizden |
![]() |
![]() |
|