![]() |
Susamlı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı TavukSusamlı Tavuk ![]() Malzemeler: 4 derisi ayıklanmış tavuk göğüs fileto (750 gr ![]() Terbiye sos için: 4 taze soğan 5 diş sarmısak 2 çorba kaşığı susam 1 1/2 çorba kaşığı şeker 4 çorba kaşığı soya sosu (60 ml ![]() 1/2 su bardağı haşlanmış barbunya fasulye (100 gr ![]() 3 çay kaşığı biber salçası (15 gr ![]() ![]() 1 çorba kaşığı sirke 3 çay kaşığı domates salçası Dileğe göre 3 çay kaşığı susam yağı Tuz, karabiber Hazırlanışı: Kuru barbunya fasulyeyi sıcak suda 2 saat ıslattıktan sonra tuzlu suda haşlayın ve süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|