![]() |
Kuzu Kavurmalı Makarna (4-6 Kişilik) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kavurmalı Makarna (4-6 Kişilik) TarifiMALZEMELER 600 gr ![]() 150 gr ![]() 3 Diş Sarmısak 1 Adet Kereviz 1 Adet Havuç 1 Kutu Soyulmuş Domates Konservesi (400 gr ![]() 1 Adet Kuru Kırmızı Biber 60 gr Margarin 2 Adet Defne Yaprağı Kekik 40 gr Kuru Üzüm 1/2 Demet Kıyılmış Maydanoz 1 Paket Makarna (500 gr ![]() 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı 100 gr Kaşar Peynir HAZIRLANIŞI Soğanı soyup kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kozu etini tuzlayın ve geniş bir tavada yağı iyice kızdırıp kuvvetli ateşte iyice kavurun ![]() ![]() Domatesleri ekleyin, bir taşım pişirip üç çay bardağı su ve domates suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnayı pakette belirtildiği gibi haşlayın ![]() ![]() Kuzu etli sos ve ince ince kıyılmış peynir ile servis yapın ![]() 1 paket kremşantiyi üzerinde yazan tarife göre hazırlayın ![]() ![]() Hazırladığınız kremşanti ile karıştırıp servis tabağına alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|