![]() |
fesleğenli domates |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() fesleğenli domatesMALZEMELER 300 gr ıspanak (dondurulmuş olabilir) 12 büyük domates Tuz, karabiber 200 gr beyaz peynir 1 soğan limon suyu 1 diş sarmısak 1 demet taze fesleğen HAZIRLANIŞI Dondurulmuş ıspanak kullanıyorsanız açılmasını bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarmısak ve soğanı soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ispanaklı karışımı bir tatlı kaşığı ile oyduğunuz domateslerin içine doldurun ![]() ![]() Öneri: Sebzeleri çiğ olarak hazmedemiyorsanız ıspanağı hafifçe kavurduktan sonra da domateslerin içine doldurabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|