![]() |
Ada Çayı & Tereyağ Soslu Ravioli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ada Çayı & Tereyağ Soslu Ravioli![]() Malzemeler: * 80 gram tereyağı * 1 diş ezilmiş şekilde sarımsak * 1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı * 80 gr romano peyniri (1 cup) (1 su bardağı İzmir Tulumu kullandım) * 500 gram taze ravioli (Migros’ta 300 gr’lık paketlerde taze ravioli satıyorlar, ama 300 gr iki kişiyi doyurmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanması: * Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin ![]() * Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün ![]() ![]() ![]() * Bir tencerede yağı eritin ![]() ![]() ![]() * Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|