Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ada, çayı, ravioli, soslu, tereyağ

Ada Çayı & Tereyağ Soslu Ravioli

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ada Çayı & Tereyağ Soslu Ravioli




Malzemeler:
* 80 gram tereyağı
* 1 diş ezilmiş şekilde sarımsak
* 1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı
* 80 gr romano peyniri (1 cup) (1 su bardağı İzmir Tulumu kullandım)
* 500 gram taze ravioli (Migros’ta 300 gr’lık paketlerde taze ravioli satıyorlar, ama 300 gr iki kişiyi doyurmaz Yanına başka yemekler eklemek lazım Ben ricotto peynirlisinden aldım Hindili ve tavuklu çeşidi de vardı)




Hazırlanması:
* Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin
* Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün (5 dakika yeterli geliyor Taze olduğu için hemen haşlanıyor)
* Bir tencerede yağı eritin Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor
* Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.