![]() |
Gujer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gujer![]() Malzemeler: * 250 gram rendelenmiş gravyer peyniri * 250 gram tereyağı * 4 adet yumurta * 1,5 su bardağı un * 1 su bardağı su * 1 tatlı kaşığı tuz Hazırlanması: * İlk Önce fırınınızı 220 dereceye getirin ![]() ![]() ![]() * Tencereyi ateşten alıp unu katarak karıştırın ![]() ![]() * Tencereyi tekrar ateşten alıp yumurtaları teker teker katın ![]() ![]() * Karışımdan tepeleme dolu çorba kaşıkları alıp yağlanmış kağıdın üzerine bir halka olacak şekilde dökün ![]() ![]() * 40 dakika kadar kabarıp altın sarısı renk alana kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|