![]() |
BOZBAŞ - BOZBAŞ Aşı - BOZBAŞ Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BOZBAŞ - BOZBAŞ Aşı - BOZBAŞ TarifiBOZBAŞ - BOZBAŞ Aşı - BOZBAŞ Tarifi Azerilerin Ata yemeği bozbaş Azerilerin geleneksel yemeği bozbaş KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: 45-50 dk Malzemeler: 500 gr kuşbaşı koyun eti 1 su bardağı nohut 4 yufka Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Nohutları akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() * Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() * Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|