Üzerindeki toz ve tarım ilaçları reçellerinizin tadını bozabilir Pişirdiğiniz reçeli karıştırırken mutlaka tahta kaşık kullanın
Şekerlenmelere karşı limon tozu yerine limon suyu sıkın Pişirdikten sonra kuru ve temiz kavanozlara koyun İyice soğumadan üzerinde oluşan hava kabarcıklarını kağıt havlu yardımı ile almadan kavanozun ağzını kapatmayın Kış için hazırladığınız reçelleri serin ve karanlık bir yerde saklayın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.