Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, deniz, levrek, sakızlı

Sakızlı Deniz Levrek Buğulama

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sakızlı Deniz Levrek Buğulama



Sakızlı Deniz Levrek Buğulama




Malzemeler:

5 adet Levrek fileto (derisi alınmış)
10 gr havuç
10 gr patates
10 gr arpacık soğan
10 gr kiraz domates
200 gr krema
10 gr çam sakızı
2 gr tuz
2 gr karabiber
10 gr tereyağı

Yapılışı:

Tüm sebzeler ufak parçalar halinde kesilir ve haşlanır

Derin bir tavaya sırayla taze krema balıklar sebzeler ve çam sakızı konur ve pişmesine az bir zaman kaldığında da kiraz domatesler eklenir

Beş dakika süreyle pişirildikten sonra toprak güveçlere konarak servis edilir



a

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.