![]() |
Sakızlı Deniz Levrek Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakızlı Deniz Levrek BuğulamaSakızlı Deniz Levrek Buğulama ![]() Malzemeler: 5 adet Levrek fileto (derisi alınmış) 10 gr ![]() 10 gr patates 10 gr arpacık soğan 10 gr kiraz domates 200 gr krema 10 gr çam sakızı 2 gr tuz 2 gr karabiber 10 gr tereyağı Yapılışı: Tüm sebzeler ufak parçalar halinde kesilir ve haşlanır ![]() Derin bir tavaya sırayla taze krema balıklar sebzeler ve çam sakızı konur ve pişmesine az bir zaman kaldığında da kiraz domatesler eklenir ![]() Beş dakika süreyle pişirildikten sonra toprak güveçlere konarak servis edilir ![]() a |
![]() |
![]() |
|