Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çanağında, mantar, meze

Mantar Çanağında Et Meze

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Çanağında Et Meze



Mantar Çanağında Et Meze


Malzemeler:

250 gr mantar
250 kuşbaşı et
100 ml krem peynir
Yarım su bardağı süt
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 soğan
1 domates
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
Tuz Karabiber

Üzeri için: Ceviz içi Kırmızı pul biber

Hazırlanışı:

Soğanı küp doğrayıp soteleyin Domatesin kabuğunu soyun ve küp doğrayarak soğana ilave edin En son eti ilave edip kısık ateşte kendi suyunda pişirin Diğer tarafta sarımsağı ince kıyın Kimyon krem peyniri ve sütü bir kapta karıştırıp pişen ete ilave edin Tuz karabiber ekleyin Karışımı mikserle iyice ezin Zeytinyağı ve limon suyunu ilave edip karıştırın Mantarların saplarını çıkarıp fırın tepsisine dizin Fırında 6-7 dakika pişirin Hazırladığınız et mezeyi mantarların ortalarına paylaştırın Üzerlerine kırmızı pul biber serpip ceviz içi ile süsleyerek servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.