2 tatlı kaşığı vanilya esansı (ben 1 paket vanilin kullandım)
1+3/4 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1/2 tatlı kaşığı tuz
isterseniz 1+1/2 tatlı kaşığı espresso (toz)
1 su bardağı sütlü damla çikolata
not: su bardağı normalden büyük olmalı hazırlanması:
[*]fırını 150C'ye getirin tereyağını ve şekerleri krema kıvamına gelene kadar karıştırın (yaklaşık 30 saniye)[*]yumurtayı ve vanilyayı ekleyip 30 saniye daha karıştırın[*]bir kapta unu, kabartma tozunu ve tuzu karıştırın bunu yağa ekleyip düşük hızda 15 saniye karıştırın[*]espressoyu ve çikolataları ekleyip tahta bir kaşıkla karıştırın (hamurunuz normal kurabiye hamurundan farklı olarak elinize yapışan bir kıvamda olacak)[*]fırın tepsisini yağlayın hamurdan bir kaşık alıp tepsiye koyun hamurun üzerini kaşığın arkası ile düzleyin 20-25 dakika pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.